Η ομάδα μας

Η Ιδρυτική και Διοικητική μας ομάδα

ΑΝΝΑ ΤΣΕΒΑ

Ιδρύτρια/ Υπεύθυνη Ιατρικών Υπηρεσιών

Η Μαρέπη είναι το ‘παιδί’ και το όνειρο ζωής της Ιδρύτριάς μας Άννας Τσεβά. Η Άννα γεννήθηκε στο μικρό ορεινό χωριό της Πύλης, κοντά στη Θήβα, και πέρασε τα πρώιμα χρόνια της δίπλα στον πολυαγαπημένο πατέρα και μέντορα της, τον ιατρό Περικλή Τσεβά, και τη μητέρα της, δασκάλα Μαριάνθη Σταυριανάκου. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας βοηθώντας και τους δύο να επιτελέσουν το ατομικό τους έργο που είχε μεγάλο αντίκτυπο και προσφορά στην τοπική κοινότητα. Πιο σημαντικός στην ενήλικη ζωή της απέβει ο ανεπίσημος ρόλος της ως «δεξί χέρι» του πατέρα της Περικλή, κατά την εκπλήρωση των ιατρικών καθηκόντων του, μέσα στις δύσκολες οικονομικές, κοινωνικές, μεταπολεμικές συνθήκες της επαρχιακής Ελλάδας. Ο Περικλής Τσεβάς αποτέλεσε μια φιγούρα έμπνευσης, της οποίας η φιλοσοφία εντυπώνεται στις ιατρικές υπηρεσίες της Μαρέπη ακόμα και σήμερα. Ο πατέρας της Άννας ορκίστηκε να αφιερώσει όλη του τη ζωή εκεί που τον είχαν περισσότερη ανάγκη, στην ιατρικά παραμελημένη Ελληνική επαρχία. Υπηρετώντας με αφοσίωση τον όρκο του στον Ιπποκράτη, ο γιατρός Τσεβάς, όπως τον αποκαλούσαν, ενστάλλαξε στη κόρη του Άννα, την αίσθηση της υπευθυνότητας, της ηθικής υποχρέωσης, και του σκοπού ζωής στο να βοηθάει αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΑΧΙΤΖΗ

Ιδρύτρια/ Μanaging Director

Η Επιστήμη Σαχιτζή υπηρετεί ως η Διοικητική Διευθύντρια της Μαρέπη εδώ και δύο δεκαετίες, όντας η δεύτερη γενιά γυναικείας επιχειρηματικότητας που αφιερώνει τον εαυτό της ολόψυχα στην αποστολή της Μαρέπη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ με μεταπτυχιακό τίτλο στα Οικονομικά και τη Διοίκηση της Υγείας  από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Η Επιστήμη ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα σε πολύ νεαρή ηλικία, αριστεύοντας στους τομείς των πωλήσεων και του franchise, χτίζοντας, διοικώντας και διευθύνοντας σειρά από εμπορικά καταστήματα λιανικής πώλησης, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην επαρχία. Η αφοσίωσή της στο σκοπό της οικογενειακής επιχείρησης και το κίνητρό της να την εξελίξει περαιτέρω, την οδήγησαν στο να αναλάβει ως επικεφαλής της Μαρέπη το 2002. Πατώντας στα βήματα της μητέρας της Άννας Τσεβά, επαναπροσδιόρισε εξ’ολοκλήρου τη λειτουργία της Μαρέπη και τη στρατηγική της κατεύθυνση, μετατρέποντας τη στο αναγνωρίσιμο όνομα που είναι σήμερα: έναν πρότυπο, ολιστικό πάροχο υπηρεσιών φροντίδας για ηλικιωμένους.

Screenshot 2019-01-04 at 21.35.46

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΣΑΧΙΤΖΗ

Ιδρυτικό μέλος / Head of PR & Communications

Η Μαριάνθη Σαχιτζή ερχεται για να συμπληρώσει το δυναμικό της Μαρέπη ως νεότερη κόρη του Άγγελου Σαχιτζή και της Άννας Τσεβά. Τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Με αφετηρία το 1999 εργάζεται στην οικογενειακή της επιχείρηση ως υπεύθυνη επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων καθώς παράλληλα ασκεί και τα διοικητικά της καθήκοντα. Ως ένας δυναμικός χαρακτήρας, φροντίζει να παραμένει προσανατολισμένη στην λεπτομέρεια, επιδιώκοντας την ευρύτερη συνολική ευημερία των ανθρώπων που διαβιώνουν στη μονάδα. Προσηλωμένη λοιπόν τόσο στους στόχους της, όσο και στους κοινούς σκοπούς της Μαρέπη, φροντίζει για την παραμονή της μονάδας στην πρώτη θέση επιλογής με οδηγό την ποιότητα.

5.Team-Executive_3

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΧΙΤΖΗΣ

Ιδρυτικό μέλος

5.Team-Executive_5

ΕΜΜΑ ΓΑΒΑΛΑ

Strategic Marketing & Branding