Καλωσορίσατε στο κτίριο της

ΜΑΡΕΠΗ

H Μαρέπη στεγάζεται σε ένα μοντέρνο, πενταόροφο κτίριο, το οποίο χτίστηκε ειδικά για να στεγάσει, ικανοποιήσει και διευκολύνει τη διαβίωση ηλικιωμένων, με τις υψηλότερες προδιαγραφές που προβλέπονται για επιχειρήσεις του κλάδου  μας. Το κτίριο και οι εγκαταστάσεις μας αντανακλούν τις αισθητικές μας προτιμήσεις, αλλά και την πεποίθησή μας ότι η μακροπρόθεσμη φροντίδα ηλικιωμένων πρέπει να παρέχεται σε ένα άνετο, ασφαλές, πρακτικό και εργονομικό περιβάλλον. Έχουμε ανταποκριθεί απόλυτα σε όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται και επιβλεπόμαστε επισταμένως από τις αρμόδιες υπηρεσίες, με όλες να καταθέτουν για τα εξαιρετικά επίπεδα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Το κτίριο της Μαρέπη είναι το αποτέλεσμα τριών δεκαετιών εμπειρίας στο τι αποτελεί την ιδανική κοινότητα υποστηριζόμενης διαβίωσης. Πιστοί στην υπόσχεσή μας για συνεχή βελτίωση, ολοκληρώσαμε το 2017, μια μεγάλης κλίμακας ανακαίνιση των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων μας. Σκοπός μας ήταν να βελτιώσουμε το περιβάλλον μας, ούτως ώστε να αντανακλάται η στρατηγική μας πεποίθηση ότι δεν είμαστε απλά ένας “οίκος ευγηρίας” ή ένα “γηροκομείο” αλλά μία μονάδα ολιστικής ευεξίας ηλικιωμένων. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών φροντίδας ηλικιωμένων, που να συνδυάζει αρμονικά την πολυτελή άνεση που προσφέρει ένα boutique ξενοδοχείο, με τις υποδομές που είναι απαραίτητες για να εκπληρώσουμε άψογα τις υποσχέσεις μας όσον αφορά την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα.  Θέλαμε τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι μας να ενσωματώνουν τη φιλοσοφία μας, για Εμπιστοσύνη, Άνεση και Ποιότητα, καθώς και τη θεμελιώδη πίστη μας στις εξατομικευμένες υπηρεσίες, σεβόμενοι την ατομικότητα κάθε φιλοξενούμενου. Το αποτέλεσμα είναι μια φιλική, ζεστή, κομψή ατμόσφαιρα, που αδιαμφισβήτητα βελτιώνει τη διάθεση και την ψυχική ευημερία των κατοίκων μας.

Θα προσέξετε πως όλα μας τα δωμάτια μας είναι φωτεινά με πολύ φυσικό φως, και έχουν όλα πρόσβαση σε βεράντες με λουλούδια, όπου οι ηλικιωμένοι μας μπορούν να περνούν τον χρόνο τους και να κοινωνικοποιούνται. Για να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη, εμψυχωτική ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς κοινούς χώρους, εγκαταστήσαμε  μεγάλους πίνακες και φωτιζόμενες οροφές που απεικονίζουν φυσικούς εξωτερικούς χώρους. Επίσης κάθε δωμάτιο έχει διαφορετικά στοιχεία, χρώματα και στυλ, κάτι που ενισχύει το αίσθημα της μοναδικότητας.

Δωμάτια

Τα δωμάτια στη Μαρέπη είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την ατομικότητα, και αποσκοπούν στο να γίνουν το μοναδικό σπίτι του κάθε φιλοξενούμενου μας. Προσφέρουμε ένα εύρος από μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας τις συνθήκες διαβίωσης και συντροφικότητας που σας ταιριάζουν. Όλοι οι ηλικιωμένοι μας, ανεξαρτήτως από την επιλογή του δωματίου τους, δέχονται το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών νοσηλευτικής, ιατρικής, και ολιστικής ευεξίας. Εξού και μπορείτε να επιλέξετε το δωμάτιο που σας εξυπηρετεί, και να είστε ήσυχοι ότι θα επωφεληθείτε ισάξια από όλες τις υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης που έχουμε διαμορφώσει για εσάς.

Κοινόχρηστοι Χώροι

Υποδομές

Ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι 

Μπαλκόνι με θέα

Επιλογή βίντεο κλήσης με συγγενείς

1-4 άτομα ανά δωμάτιο

Κλιματισμός

Τηλεόραση

Δωμάτια μη-καπνιστών

Ντουλάπα

Σύστημα κλήσης ειδοποίησης προσωπικού

Τουαλέτα

Τηλέφωνο

Πρόσβαση για ΑΜΕΑ

Ντους

Wi-Fi